Hei, og velkommen til Rena!

Det er stort for oss at vi nok en gang kan ønske velkommen til en helg fylt med fotballglede her i Berget aRena.

Vi ser frem til en helg full av fotballglede og moro i Berget Arena. 134 kamper skal spilles de 2 neste dagene og vi gleder oss til å møte dere.

Yngres avd. Rena IL består av rundt 300 fotballspillende barn og ungdom i alderen 6-16 år. I vinterhalvåret trener vi inne her i Berget aRena. Resten av året har vi et fantastisk baneanlegg i Rena sentrum som heter Engvoll, der er det nært alltid aktivitet.

Vi i Yngres baserer vår virksomhet på Norges fotballforbunds handlingsplan. Vårt hovedmål er; å gi så mange barn som mulig et fotballtilbud og en fotballopplevelse preget av trygghet, mestring og trivsel gjennom både trening og kamp, samt deltagelse i sosiale og trygge lag og klubbmiljøer. Norges fotballforbunds visjon ”fotballglede, muligheter og utfordringer for alle” forteller oss de viktigste målene og hvilke verdier som skal prege vårt arbeid. Idretten skal være åpen og inkluderende – FOR ALLE!

Med det ønsker vi alle våre gjester lykke til med helgens kamper! Vi håper dere reiser fra Rena med fine øyeblikk, fotballglede og herlige nye minner i bagasjen.

FAIR PLAY!  

Øvrige samarbeidspartnere

GM Skogsdrift AS
Rfi
Preem
Hege Nordvang
Rena Hus & Hyttebygg
Rena Optiske
Lions
Renabiberging
Coop Extra Rena
Valg Til Hoegskolestyret Og Fakultetsraad W576h324
Medlienlogo
Bowlingen
Rena Media

Trygghet, mestring og trivsel

Vi baserer vår virksomhet på Norges fotballforbunds handlingsplan. Vårt hovedmål er å "gi så mange barn som mulig et fotballtilbud og en fotballopplevelse preget av trygghet, mestring og trivsel gjennom både trening og kamp, samt deltakelse i sosiale og trygge lag og klubbmiljøer.
Copyright (C) 2016 - Rena Idrettslag - Yngres avd
Designed by Rena Media DA